Auto stuk? Bel Gebr. Klumper Auto’s in Eefde (0575) 511 103

Gebr. Klumper Auto's repareert, herstelt en onderhoudt uw auto. U komt weer snel van A naar B dankzij de A tot Z reparatiedienst van onze garage.

APK-keuring

U bent als eigenaar verplicht uw auto periodiek te laten keuren op veiligheids- en milieueisen. Wacht niet te lang en kom langs bij Gebr. Klumper Auto's of bel voor het maken van een afspraak.

Bandenvervanging

Zijn de banden van uw auto versleten en toe aan vervanging? Wij leveren en monteren nieuwe banden in een handomdraai. Wij leveren meerdere merken autobanden.

Kentekentenaamstelling

De tenaamstelling van uw nieuwe kenteken is bij ons direct geregeld. Gebr. Klumper Auto’s is namelijk een erkend bedrijf. U hoeft daarom niet eerst langs het postkantoor. U geniet van uw nieuwe auto, wij regelen de rompslomp.

Vervangend vervoer

Voor onze klanten is vervangend vervoer aanwezig in overleg. Dankzij deze service staat u nooit met lege handen wanneer uw auto door ons wordt gerepareerd. 

Remsysteemcontrole

Een betrouwbaar remsysteem is noodzakelijk om veilig auto te kunnen rijden. Daarom is het verstandig uw remmen periodiek te laten controleren. Onze monteurs controleren uw remsysteem op slijtage en goed functioneren. Indien nodig, zal de monteur onderdelen vervangen. Hier wordt u uiteraard van te voren over ingelicht.

Reinigen van de motor

Een schone motor draagt bij aan het op peil houden van uw auto. Bij een inwendige vervuiling van de motor reinigen wij uw motor zodanig dat hij minder vuil zal uitstoten. Bij dieselmotoren nemen wij de EGR (exhaust gas recirculation) onderhanden, om zo de uitstoot van stikstofoxide of stikstofdioxide te minimaliseren.

Montage en inbouw

Voor het laten inbouwen van navigatie, audio, of het monteren van een trekhaak, schokbrekers of uitlaat belt u Gebr. Klumper Auto’s. Wij leveren vooraf een gepaste offerte.

Storingsdiagnose

Moderne auto’s bevatten veel elektronische apparatuur. Het uitlezen van deze hardware helpt storingsoorzaken te achterhalen. Onze monteurs kunnen met professionele middelen de oorzaak van uw storingsprobleem vaststellen.

Een autogarage met BOVAG-servicekwaliteit in Eefde

De enige automonteur b.v. in Eefde met BOVAG-keurmerk

Bij Gebr. Klumper Auto’s gaan kwaliteit en garantie hand in hand. Dankzij onze uitgebreide autoservice met BOVAG-keurmerk kunt u weer snel en met zekerheid de weg op. Voor zowel standaard onderhoud als grote reparatiewerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Kom langs bij onze garage in Eefde of bel direct (0575) 511 103.